Aktivitete

Ekspozita Under Pressure
Published: 2017-07-21
By: Gjergj Islami, Denada Veizaj, Gjergj Thomai Enrico Fontanari

Ekspozita Under Pressure

Arkitektura e periudhes se komunizmit ne Shqiperi vendoset per here te pare nen fokusin e nje audience nderkombetare, pe...

Posted: 2024-06-22 16:23:03
Lexo me shume !
Promovimi i Katalogut Te Projektosh per te Jetuar
Published: 2017-05-25
By: Eglantina Gjermeni, Gjergj Thomai, AQTN, MZHU

Promovimi i Katalogut Te Projektosh per te Jetuar

Ne vazhden e kolanes se botimeve, te Arkivit Qendror Teknik te Ndertimit dhe Ministrise se Zhvillimit Urban u organizua ...

Posted: 2024-06-22 23:53:48
Lexo me shume !
Promovimi i Botimeve Urat dhe Ujesjellesat
Published: 2016-12-05
By: AQTN

Promovimi i Botimeve Urat dhe Ujesjellesat

Promovimi i botimeve Urat dhe Ujesjelles, u bë në Fakultetin e Inxhinjerisë së Ndërtimit, në bashkë...

Posted: 2024-06-22 23:38:04
Lexo me shume !
Stacionet nje udhetim Arkitektonik 1945 -1990
Published: 2016-11-08
By: Denada Veizaj, Gjergj Islami, Gjergj Thomai

Stacionet nje udhetim Arkitektonik 1945 -1990

Kjo ekspozitë, është një tentativë për të kthyer vëmendjen në një kapitull të pashkruar...

Posted: 2024-06-17 02:52:30
Lexo me shume !
Veprat Qe Ndertuan Histori
Published: 2016-10-21
By: UMT dhe AQTN

Veprat Qe Ndertuan Histori

Më datë 21 tetor 2016 , Universiteti Metropolitan në bashkëpunim me Arkivin Qëndror Teknik të Ndërt...

Posted: 2024-06-23 00:13:01
Lexo me shume !
Takim me Projektuesit 2016
Published: 2016-10-06
By: AQTN

Takim me Projektuesit 2016

Me datë 06.10.2016, Arkivit Qëndror Teknik i Ndërtimit, zhvilloj një takimi të përbashkët me projek...

Posted: 2024-06-22 23:14:05
Lexo me shume !
Ndertesa te Barrdha
Published: 2015-12-16
By: Gjergj Islami, Gjergj Thomai, Marsida Tuxhari

Ndertesa te Barrdha

Universiteti Politeknik i Tiranës, Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes, Ministria e Zhvillimit Urban, Arkivi Qe...

Posted: 2024-06-22 20:44:11
Lexo me shume !
Takim Pune me specialistet e fushes se Ndertimit
Published: 2015-06-18
By: Arkivi Qendror Teknik i Ndertimit

Takim Pune me specialistet e fushes se Ndertimit

Me datë 18.06.2015, pranë Arkivit Qëndror Teknik të Ndërtimit, u zhvillua takimi i përbashkët pune ...

Posted: 2024-06-22 22:05:03
Lexo me shume !
Banesat e Parafabrikuara
Published: 2015-04-22
By: Gjergj Islami, Gjergj Thomai

Banesat e Parafabrikuara

Në datë 22.04.2015, ora 18:00 në Galerinë e Arteve, salla "Motra Tone" u hap ekspozita me temë: "Banesat ...

Posted: 2024-06-22 19:11:54
Lexo me shume !
20 Vjetori i Krijimit te Arkivit Qendror Teknik Te Ndertimit
Published: 2014-06-22
By: AQTN, MZHU

20 Vjetori i Krijimit te Arkivit Qendror Teknik Te Ndertimit

Me rastin e 20 vjetorit të krijimit të Arkivit Qëndror Teknik i Ndërtimit, Ministria e Zhvillimit Urban dhe ...

Posted: 2024-06-23 00:15:58
Lexo me shume !
Vlerat kombetare, kulturore e historike
Published: 2013-12-07
By: AQTN

Vlerat kombetare, kulturore e historike

Arkivi Qëndror Teknik i Ndërtimit dhe Ministria e Zhvillimit Urban dhe Turizmit organizuan me datë 07/12/2013 n...

Posted: 2024-06-22 00:54:53
Lexo me shume !