Banesat e Parafabrikuara

ISBN: 000-0000-000-00-0| Published: 2015-04-22 484 - Viewers

Në datë 22.04.2015, ora 18:00 në Galerinë e Arteve, salla "Motra Tone" u hap ekspozita me temë: "Banesat e Parafabrikuara - Histori me Beton". Kjo ekspozitë vjen në kuadrin e bashkëpunimit të Ministris së Zhvillimit Urban (MZHU) dhe Universiteteve, në bazë të marrëveshjeve të firmosura nga Ministri i MZHU dhe Rektorateve përkatës. Organizatorët e kësaj ekspozite janë: Gjergj Islami: Zv.Dekan i Faklutetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës në Universitetin Politeknik të Tiranës (UPT), Gjergj Thomai: Drejtori i Arkivit Qendror Teknik të Ndërtimit (AQTN). Fjalen e hapjes e mbajti drejtori i Arkivt Qendror Teknik të Ndërtimit (AQTN) Z.Gjergj Thomai, me pas përshendeten edhe: - Znj. Eglatina Gjermeni (Ministre e Zhvilimit Urban). - Andrea Maliqari (Dekan i Faklutetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës në UPT). - Gjergj ISlami (Zv.Dekan i Faklutetit të Arkitekturës dhe Urbanistikës në Universitetin Politeknik të Tiranës (UPT))

Autoret: Gjergj Islami, Gjergj Thomai

Duhet të jeni të Identifikuar qe të pelqeni/vlersoni postimin!

(0) Comments

You need to Log In to comment this post!